PDA

View Full Version : MP internet requirement



Starwind
04-11-2006, 02:19 PM
As for now we know what the MP aspect of the game is. I looked over the game requirements but couldnt find any information regarding internet connections and speed.

Does someone know if the devs made the game so a 56k modem could run with the MP community or will it require broadband?

Thx

Karmeck
04-11-2006, 03:11 PM
usaly, you neeed a 56kb to join a game and a brodband to host a game.

ToiMoi
04-11-2006, 03:36 PM
@karmeck: dude i've seen far better spelling from you :p

anyway, there haven't been any questions regarding internet speed up until now, so we don't know anything for sure. but i think karmeck got it right :)

Gorkk
04-11-2006, 04:27 PM
Considering you could play Sacred online with a 56k, while Sacred was really not know for its network code optimizations, I'd guess you'll be able to play with a 56k. Might expect some big lag at times though (but maybe even with broadband), depending on how it'll be managed, in a full game with lots of summoned creatures ;)

Starwind
04-11-2006, 06:26 PM
Alright thx guys.

Actually when im in town on vacation (i live in an isolated place with no high speed internet) i log onto GuildWars with high speed cable and im amazed to see that it lags as much as my 56k back home, which btw is very fine for playing. I guess it all depends on the script used.

ruubster
04-12-2006, 07:22 AM
just posted your question in this (http://www.titanquest.net/questions-answers/122-questions-devlopers-7.html#post1785) thread

so that we can get an official answer :)

Starwind
04-12-2006, 02:17 PM
Good idea ruubster!!

Thx