PDA

View Full Version : Good day people of Titan Quest



Hawkslayer
03-12-2007, 05:48 AM
This is my FIRST sojourne into online forums and I appologize in advance if I am posting in the wrong place. I wanted to know of the BEST place to farm for bows. GOOD BOWS!! I am looking for something sufficient for me to contine in Legendary. Tried at that difficulty and its just IMPOSSIBLE...especially getting killed by BOARS on Act 1! I read the Parnasses runs are the way to go. I am using the original game with (V1.20) and am a level 47 hunter/spirit character. I have an incredible number of legendary swords etc. but NO bows of any note. There is NO way to import my character into an online game is there? (Likely a stupid question, but like I said I am BRAND NEW to all this) Thanks in advance for any help. And another question... shouldnt killing the HARDEST bosses give the best loot? Ive farmed Telkien (did I spell that right?) and gotten moderate stuff at best :(

Terca
03-12-2007, 05:51 AM
Welcome to the forums!

You can play online with your characters in single player and I've found alot of bows doing the parnassus runs, just don't give up :)

And normally you get better drops from majestic chests than end bosses, at least this is my experience.

Hawkslayer
03-12-2007, 05:53 AM
Thank you sir and I appreciate your reply.

Batman
03-12-2007, 05:57 AM
I have a couple of bows I can't use, if I list them you can pick the one you want.
You would have to update to v1.30 though.

And, of course, welcome to the group.

Hawkslayer
03-12-2007, 06:01 AM
That sounds GREAT except for one stupid thing. I CANNOT get online for some reason. When I attempt it starts a download for the latest patch....to v1.30 and says it cant complete it as I need version 1.20. I AM VERSION 1.20! Then it crashes... :( WTF?

Batman
03-12-2007, 06:04 AM
Try this link to download the patch and install it manually.

Here's the link:

3D Gamers :: Game Listing :: Titan Quest Retail v1.20 -> v1.30 patch Download (http://www.3dgamers.com/dlselect/games/titanquest/tq_patch_standalone_120_to_130r2.exe.html)

Hawkslayer
03-12-2007, 06:12 AM
If I can impose an you to let me know which ones and their stats were I would know weather I am wasting your time. Thank you in advance!

Batman
03-12-2007, 06:15 AM
I'll have a look now.

http://i38.photobucket.com/albums/e110/aprobinson/Nemesis.jpg
http://i38.photobucket.com/albums/e110/aprobinson/Firebow.jpg
http://i38.photobucket.com/albums/e110/aprobinson/Borealis.jpg

Not the best bows, but if one will help, let me know.

Hawkslayer
03-12-2007, 06:15 AM
Also thanks for sending me the link!

Hawkslayer
03-12-2007, 06:39 AM
Nemesis ALL the way...what do you want for the bow?

Batman
03-12-2007, 06:42 AM
It's yours. You want it now? I can send you game details via PM.

If, of course, you got patched to 1.30.

Hawkslayer
03-12-2007, 06:43 AM
I am installing the patch as we speak....
Ill Pm you when Im done...
AND THANK YOU!

Hawkslayer
03-12-2007, 06:52 AM
I lied...Borealis is the better bow I think....still downloading the patch...is the internet broken? SO SLOW!

Batman
03-12-2007, 06:56 AM
Why don't you try them both?

Hawkslayer
03-12-2007, 06:58 AM
SWEET! I sure need the extra kick. Legendary is fun...I just need the right gun for those tough monsters.

Batman
03-12-2007, 07:02 AM
Shame you can't dual-wield them, eh?

Hawkslayer
03-12-2007, 07:03 AM
Yeah...Id like to see what it would look like drawing them with your teeth :D

Infares
03-12-2007, 10:08 AM
Yeah...Id like to see what it would look like drawing them with your teeth :D

Haha, nice.

You'd have to mount them both to a rifle stock like crossbows and have a couple baby Eurynomus pull them back for you.

clive
03-12-2007, 10:22 AM
I got three different legendary bows off the gorgons in the pythian caves yesterday.(the boss ones not the regular ones) Try them if you need bows.

Edit: after about 20 runs.

Maestro
03-12-2007, 12:43 PM
That sounds GREAT except for one stupid thing. I CANNOT get online for some reason. When I attempt it starts a download for the latest patch....to v1.30 and says it cant complete it as I need version 1.20. I AM VERSION 1.20! Then it crashes... :( WTF?

I had this same problem. I performed a clean un-install of the game and a fresh re-install and it fixed everything. Your characters will still be intact and this will make sure nothing is amiss in your computers registry.

Duraska
03-12-2007, 01:33 PM
Suddenly I have the image of Mad Martigan using two crossbows at once!

GWarrior
03-12-2007, 07:46 PM
That sounds GREAT except for one stupid thing. I CANNOT get online for some reason. When I attempt it starts a download for the latest patch....to v1.30 and says it cant complete it as I need version 1.20. I AM VERSION 1.20! Then it crashes... :( WTF?

why does the game insist on pachting up when you go online ? even if you host the game ? surely there are people out there still with 1.20 , that could join a game ?

in bF2 you can find an online game using just about all of the many patches the game has had issued :D

GW